Livrare Gratuita la comenzi e peste 499lei

Contact: 0766 607 685

logo.svg

Livrare Gratuita la comenzi e peste 499lei

Contact: 0766 607 685

Bodycare

Rutine simple de îngrijire a pielii care funcționează și lucrează cu pielea ta, astfel încât să obții o strălucire bine îngrijită în fiecare zi.

Îngrijirea pielii în termenii proprii ai pielii tale

Pielea dumneavoastră lucrează în fiecare zi. Vă protejează de vânt și de intemperii și are grijă de corpul dumneavoastră.
Se dilată și se contractă din nou, dar în timp își pierde o parte din elasticitate. Suntem specializați în dezvoltarea de produse care lucrează cu ciclul pielii dvs. și stimulează procesele proprii ale pielii. Lucrăm cu ingrediente pure și știm cum să obținem cel mai bine proprietățile lor bune pentru a lucra în avantajul dumneavoastră. Acesta este motivul pentru care am dezvoltat DermaOXY.
DermaOXY sunt produse pentru dvs. care vor da un impuls pielii dvs. fără intervenție. Este pentru tine care vrei calitate și lux fără compromisuri în viața de zi cu zi, cu rutine simple și eficiente, produse delicioase și ingrediente eficiente. Indiferent dacă pielea dumneavoastră este tânără sau matură, DermaOXY este calea către o piele îngrijită, sănătoasă și rezistentă – în condițiile proprii ale pielii.

Un tratament anti-îmbătrânire dezvoltat în Danemarca

Conceptul de oxigen al DermaOXY a fost dezvoltat pentru a lucra cu procesele proprii ale pielii, de aceea se pune un accent deosebit pe alegerea ingredientelor.
În context, ingredientele utilizate fac o diferență vitală pentru sănătatea, hidratarea și structura pielii. Selectăm și punem laolaltă materii prime care au un efect anti-îmbătrânire documentat, cu accent pe reducerea ridurilor și a liniilor de expresie, în timp ce dumneavoastră obțineți o piele vizibil mai sănătoasă. Tratamentul cu oxigen este un tratament eficient și sigur, complet lipsit de injecții. Tratamentul se realizează cu ajutorul unui echipament aprobat medical.
Cum funcționează un tratament cu oxigen? În cadrul unui tratament cu oxigen, se recurge la utilizarea oxigenului sub presiune pentru a transporta ingrediente hrănitoare și eficiente până în straturile mai profunde ale pielii, pentru a contracara semnele de îmbătrânire. Atunci când se utilizează aer cu o concentrație de oxigen de 90%, ingredientele active sunt ulterior masate și mai adânc în piele.